torstai 28. kesäkuuta 2007

Koponen, you kidding me?!

Siirtyminen SF:sta Nor Calin viinialueille kesti noin tunnin, loppupäivän olemme kuluttaneet NBA:n draftia katsoen ja kaljaa juoden.. Ok, käytiin myös kaks kertaa rohnimassa roskaruokaa ja tutustuttiin lähiympäristöön auton avulla. Maisemat on ihan he!vetin hienoja ja autokin säilyi lähes vauriotta. Valitettavasti kuvia emme pysty vielä postaamaan, tätä kirjoitellaan kännykästä.. asia korjaantunee seuraavalla kerralla.

San Franciscosta vielä sen verran, että ryhmämme suosittelee sitä vilpittömästi kaikille. Meininki oli hyvin rentoa ja kaupungista olisi löytynyt tekemistä varmasti koko kolmen viikon ajaksi. Toisin sanoen, hippiliikkeen syntyä juurikin siellä voi pitää erittäin luonnollisena.. samoin kuin mustien panttereiden kumpuamista Oaklandista, bey-atch!

Jep, ei muuta tähän väliin.. seuraava, toivottavasti visuaalisempi ja informatiivisempi postaus tulee joskus parin päivän ja muutaman viinipullon piästä.

3 kommenttia:

ILL kirjoitti...

Koponen treidattiin Portlandiin, jolla varmaan n.18 taattua sopimusta ensi kaudeksi. Seuraavaksi jännitetään että pääsekö "yks Koponen Suomesta vaa" ees treining kämpille?

ILL kirjoitti...

Ja Sports Guy on varmaan tyytyväinen...ne sai Ray Allenin hahahaaa

Anonyymi kirjoitti...

Oottekona elossa ennää?