keskiviikko 27. kesäkuuta 2007

Hey Cameron, you suck!

Jee-uh, taalla myo ollaan.. Kulttuurikokemuksia on kertynyt jo melkoinen joukko. Ensinnakin, olemme syoneet ja juoneet kaksi paivaa kuten paikalliset. Pannukakut, vohvelit, etc. on jo tyypatty jo todettu kohtuu tayttaviksi. Ei ihme, etta ihmiset taalla kasvavat 'isoiksi'..

Missionin chicano -kortteli toimii asuinpaikkanamme, ihmiset puhuvat enimmakseen espanjaa, eika kaltaisiamme valkolaisia juurikaan kaduilla pyori. Hostellin kattobaarista on kuitenkin sen verran jaatavat nakymat, ettei ed. mainitun kaltaiset asiat vaikuta mihinkaan.



Eilen kaytiin baseball-matsissa, ryhmamme oli koko lailla tyytyvainen hontsyn antiin. Lauri heitti ennen pelia jaatavat 58 mph lukemat tutkaan (ei kuulemma yrittanyt tosissaan.. toim. huom.), mutta se johtu varmaan lahinna siita ettei me oltu tankattu viela sillon stadikan hillittomilla ruoka-antimilla. Kasvishodarit ja "kilosuolaa" -pretselit meni alas aika sulavasti muutaman bissen kanssa. Ja tunnelma katsomossa oli suoraan verrannollinen alueella olleiden anniskelupisteiden maaraan. Eli suurin osa katsojista oli aika naamat, mutta niinhan sen pitikin menna. Vinkkina kaikille baseball -matsiin menoa harkitseville, kannattaa ehdottomasti menna bleachereille istumaan, sielta ne tosifanit loytyy.. Ja parhaat vastustajajoukkueen kannatussloganit (kts. otsikko). Pidimme kekseliaana myos seuraavaa: "What's the matter with Cameron? He's a bum!"



Joo, myoskin kaupungin keskusta on tullut tutuksi, talla hetkella ollaan hippien siittamismestoilla Haight-Ashburylla nuuskimassa tunnelmaa.. Kaupunki on yleisesti ottaen erittain miellyttavan oloinen, taalla ei ole juuri ollenkaan isoja kerrostaloalueita, naiden sijaan maisemaa dominoivat maet ja omakoti-/rivitaloalueet. Ja mailla todellakin tarkoitetaan makia, autoilu on samaan aikaan ihan v!tun huvittavaa ja vaarallista.



Turisteilu taalla jatkuu viela yhden paivan, jonka jalkeen suuntaamme Sonoman viinialueille. Tarkoitus olisi viela tutustua SF:n Chinatowniin ja Oaklandin rappighettoskeneen.. Ja vetaa kevytta keittoa, tietysti. Seuraava postaus tulee vissiin parin paivan paasta, ja siina keskitymme todennakoisesti erilaisten viiniominaisuuksien tieteelliseen tarkasteluun. Siihen asti, olkaa ihmisiksi..

2 kommenttia:

ILL kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
ILL kirjoitti...

Viinitilalle? "We're not gay, thas my cousin'!" Jeesus lisätty Nats!Sportsiin.