maanantai 16. heinäkuuta 2007

Kuvia


Saatiin vihdoin kuvat käytyä läpi, tässä linkit Facebookiin:

Facebook vaatii rekisteröitymisen, että katselu onnistuu. Tähän menee noin 1,07 minuuttia, joten minkäänlaista valitusta ei hyväksytä.

LISÄYS:

Koska ihmiset ovat yllä olevasta lauseesta huolimatta äärimmäisen kohteliaasti pyytäneet että kuvat laitettaisiin jonnekin, jossa niitä ei voi yhtä hyvin käsitellä ja jaotella.. here's Flickr. Jos vieläkin on ongelmia, niin ei voi muuta sanoo kun "eat a d!ck, fockers.."

Blogiin tulee vielä täydellinen listaus maistelluista viineistä, jahka me keretään käydä kaikki olennaiset muistiinpanot läpi. Sen lisäksi ryhmän molemmat jäsenet antavat omat subjektiiviset arvionsa kaikista reissumme vaiheista ja käydyistä paikoista. Nämä tullevat ilmestymään tänne joskus tän viikon aikana, miten nyt aikataulut antaa myöden..

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On se perkele kun pitäisi rekisteröityä johonkin random paskaan että saa kuvia kattoo. Taidan odottaa että tuun teille joskus kattoon ne. Ei voinut vissiin laittaa esim imageshackiin tms. :(

Anonyymi kirjoitti...

Niin, siis. Päivittelin edellä ettei vissiin voinut. En sanonut "ette sitten voineet". =)

Mutta kuitenkin, rekisteröidyin nyt sinne kuitenkin, ja sanoi: "The page you requested can not be displayed right now. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may have expired, or you may not have permission to view this page."

tuplajuusto kirjoitti...

sama asia?

joo, muillakin samoja ongelmia, toivottavasti toi toinen linkki korjaa asian..

MikeLowry kirjoitti...

nyt ne muuten sitten toimii, kunhan olit vaan lisännyt mut sun ystävien listalle.. mene ja tiedä sitten..

Anonyymi kirjoitti...

Eio paljon viini-detaileja näkyny, saatika muita kuvauksia... Onko ne hyllytetty vai kiireiden taakan nujertamana viivästynnä?

tuplajuusto kirjoitti...

kärs'vällisyyttä, töissäkin pitää olla välillä. ehkä elokuun aikana..

Anonyymi kirjoitti...

This sucks. Elokuukin tais mennä. buhaha

Anonyymi kirjoitti...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

Anonyymi kirjoitti...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Celular, I hope you enjoy. The address is http://telefone-celular-brasil.blogspot.com. A hug.